Gregory Klein Byggnads AB

0708 78 54 19

BYGGER NYTT
BYGGER OM
RENOVERAR
> Referenser

Nybyggnation sommarstuga, Kung’s Hatt
Vi ansvarade för det totala projektet och byggde en sommarstuga i Kung’s Hatt. Huset är på 70 m2.


Renovering av villa, Lidingö
Villan är byggd 1982 och är 170 m2 stor. Renoveringen omfattade hela fastigheten. Kök, två badrum, ny bastu, tre sovrum vardagsrum, pannrum och tvättstuga. Delvis ändrades planlösningen.


Utbyggnad vinkällare, Drottningholm
Fastigheten är en isolerat beläggen bondgård som har gamla anor . Vårt projekt var att bygga ut mangårdsbyggnaden med 55 m2. Utbyggnaden är idag en vinkällare. Projektet sträckte sig från att gjuta grundplatta till färdigställandet av vinställ och vinhyllor.


Återuppbyggnad av sjöstuga Mälarhöjden
Fastigheten ingår i den kulturhistoriska värdefulla miljön, Eolhäll-Petterbergs vägen som är en del av ”Mälarstränderna med äldre sommarbebyggelse”. Byggnaden är inte ännu klassificerad i Stadsmuseets kulturhistoriska klassificering men motsvarar fordringarna för minst ”grön” sannolikt ”blått”. Byggnaden var i så dåligt skick att det inte gick att renovera.
Vårt uppdrag är att återuppföra byggnaden i ”ursprungligt skick”. Byggnaden är i ett plan om 70 m2 och beläggen 1,5 meter från mälaren.


Husrenovering, Älvsjö
Byggnaden uppförd 1908 och är på 150 m2, 5 rum och kök. Vårt jobb är att varsamt renovera hela huset. Arbetet bedrivs sucesivt. Just nu håller vi på att färdigställa övervåningen.


Kontakt referens:

Nybyggnation sommarstuga, Kung’s Hatt
Severt Brunberg 0703-76 42 75

Renovering av villa, Lidingö
Olle Krantz 0708-90 30 02

Utbyggnad vinkällare
Michael Ulter 0709-75 91 10

Återuppbyggnad av sjöstuga, Mälarhöjden
Peter Passburg 0707-97 98 98

Husrenovering, Älvsjö
Fredrick Palmgren 0107-11 31 55Det här gör vi

Tjänster som erbjuds är snickeri- och byggtjänster, bland annat tillbyggnader, altaner, kontorsrenoveringar, köksuppsättningar, parkettgolv, mm.

 

Vår fokus är god kvalité och goda kundrelationer på det vi utför.


Samarbetar med samma kvalitetsfokus som vi själva har. Genom detta samarbete kan vi vara flexibla och erbjuda våra kunder enklare lösningar.

Har Ni några frågor eller är Ni intresserade av våra tjänster. Kontakta oss

Vad kunder säger

"Samarbetet med GK byggnads fungerar alldeles utmärkt. Det är smidigt, lyhört och professionellt."
- Lennart Karlsson"Ett mycket bra samarbete där vi alltid får det vi har önskat. Tillgänglighet och en personlig relation utöver det vanliga." - Malin Lygdman

 

Läs mer…